DIN KÖKSBUTIK

Drömmer du om ett nytt kök eller badrum? Kom in till oss och låt drömmen bli verklighet. Ballingslöv bygger kök med omsorg, kvalitet och stor lyhördhet, vi erbjuder allt från
traditionella kök till designklassiker. Våra duktiga säljare hjälper er med allt frånplanering och skiss till val av detaljer, färg och fina köks- eller badrumslösningar.


kökförst.jpg
KökFörst2.jpg
LogoBallingslöv.jpg

 Vi vet inte hur ditt drömkök ser ut eller vad som ger din tisdag i november guldkant. Är det dubbla maskiner? Eller en arbetsbänk lång nog att knåda surdeg, rita huvudfotingar och blanda cocktails på?
Det vi vet är att vi vägrar att kompromissa med material, vi samarbetar långsiktigt med pålitliga leverantörer och vi håller oss till en bra metod när vi väl upptäckt den.
Drömmandet lämnar vi åt dig.
Det brukar fungera bra och lockar fram vardagsglädjen hos de flesta.

-----------------------


MUMS-AVDRAGET ÄR HÄR!

KAMPANJ PÅ KÖK, BADRUM OCH FÖRVARING!
Nu har vi MUMS-avdrag (rabatt motsvarande momsen) på kök och vitvaror*.

Passa på att köpa ett svensktillverkat kök till riktigt bra pris. Du får även rabatt motsvarande momsen på badrum och förvaring.

*Kök och vitvaror: Vid köp av kökssnickerier för minst 70 000 kr. Utvalda vitvaror från Ballingslövs vitvarukatalog. Bad: Vid köp av minst kommod och tvättställ. Förvaring: Vid köp av minst 2 skjutdörrar.

Kampanjen pågår 29/10 – 3/12.


 

KONTAKTA OSS


KökWitte.jpg
Kök10.jpg
Kök11.jpg
Kök12.jpg
Kök13.jpg